Ποιά τα οφέλη της φοίτησης στο Μπενάκειο;

Γνωρίζουμε ότι μέχρι την ηλικία των 6 ετών το 95% του εγκεφάλου του παιδιού έχει αναπτυχθεί, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό που βιώνουν τα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια της προσχολικής εκπαίδευσης είναι κρίσιμο και σημαντικό για το ταξίδι της ζωής τους.

Για αυτό το λόγο, το Μπενάκειο είναι ένας κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος προσχολικής αγωγής προσεγμένος με κάθε λεπτομέρεια. Τόσο το αγγλόφωνο όσο και το ελληνόφωνο προσωπικό μας, με το οποίο αλληλεπιδρούν τα παιδιά καθημερινά, έχει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση, ώστε τα παιδιά να εκτίθενται σε ένα ιδανικό περιβάλλον. Ο παιδικός σταθμός και το νηπιαγωγείο μας παρέχει τόνωση, ψυχική ενδυνάμωση, κοινωνική δέσμευση, συναισθηματική και γνωστική ανάπτυξη, προετοιμασία για την επόμενη βαθμίδα.

Έχει μακρόχρονη ιστορία στην εκπαίδευση

Είναι ένας μη κερδοσκοπικός Εκπαιδευτικός Οργανισμός που μας επιτρέπει να δίνουμε έμφαση στην ποιότητα της εκπαίδευσης

Έχει υψηλές αλλά και ρεαλιστικές προσδοκίες για όλα τα παιδιά

Λαμβάνει υπόψη τις οδηγίες διεθνών οργανισμών και εκπαιδευτικών φορέων με τους οποίους υπάρχει σταθερή συνεργασία

Ανταποκρίνεται στις συνθήκες που διαμορφώνει η σύγχρονη ελληνική κοινωνική και εκπαιδευτική πραγματικότητα, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής προοπτικής της

Στεγάζεται σε ένα κτίριο εκ θεμελίων κατάλληλο για παιδιά προσχολικής ηλικίας, με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και με προσβασιμότητα για όλους.

Επιλέγει σύγχρονες θεωρητικές προσεγγίσεις, παιδαγωγικές μεθόδους και πρακτικές με έμφαση στη διαδικασία παρά στο αποτέλεσμα, στην κοινωνική ευαισθησία και στις ανθρώπινες αξίες

Δείτε Επίσης

 
Ο Χώρος μας

Ο Χώρος μας
 

 
Παροχές και Δράσεις

Παροχές και Δράσεις
 

 
Outdoor Learning

Outdoor Learning
 
cloud-small
97

Χρόνια Λειτουργίας

cloud-small
3472

Απόφοιτοι

cloud-small
45

Εκπαιδευτικοί

cloud-small
8

Τμήματα